im sorry

men jag får skylla på att min mobil har varit sönder .. och jag har ju inte varit hemma typ för det har varit fotbollsskola .

fotboll

idag har det bar varit fotboll hela dagen , först hade jag fotbollsskola möte på mariebo eftersom jag ska vara ledare där , så vi gjorde lite förberedelser , pumpade bollar, gjorde ett schema , skrev namn på allt och fick veta vilka vi skulle ha , jag blev med Olivia och vi ska ha hand om p 03 , och det ska jag även ha nästa vecka då jag är ledare på Hallby ist ! vilket sammanträffande va !? och efter det åkte jag hem snabbt och käkade sen åkte jag iväg med laget till Värnamo och spelade match , och efter det åkte vi till Hallby igen och kollade på min kusin Max som spelade ! så det blev en riktig fotbollsdag det ! och imorgon blir det upp tidigt för då ska jag vara på mariebo klockan halv 8 och förbereda lite till innan alla barn kommer kl 9 . men jag hoppas iaf att ni har haft en bra dag och ha en bra början på sommarlovet !

Länge sen...

Nu har jag sagt många många gånger att jag ska börja blogga och så gör jag aldrig det, men nu jävlar ska jag köra igång!! Nämen jag ska faktisk försöka med minst ett inlägg om dagen. Och det blir nog lättare nu när jag har fått en iphone4 som jag kan mobilblogga på. Nu sitter jag ute och äter paj på vårt spa vid vattnet i solen , KANON!

RSS 2.0