FRIDA ! ♥

här kommer några av dom bilderna som jag tog på frida i hennes student klänning .
jag älskar verkligen den sista bilden ! men alla är ju fina , hehe . vart tog det fina vädret vägen ? nu när jag kollar ut så regnar det , och man vill knappt gå ut . men men , hoppas det blir fint snart igen . men nu ska jag fika , yuummmmiiieee ! Ψ
ha det bra !

sandras nya mobil

HAHAHA ! jag bara älskar sandras nya telefon hon ska köpa !
- sandra loggar in på msn .
- sandra frågar vilken mobil hon ska ha och skickar länk .
- sandra säger : nemen nu har jag nog bestämt mig , kolla : Huawei ETS 6630 , den vill jag ha !
- clara kollar .
- sandra : så jävla het asså !
- clara : ååh jaaa , sexig !
- vi : HHAHAHAHAH !

filmen är borta :o

asså jag blir galen , jag som skulle kolla klart på filmen jag börjat på innan idag . den är borta !? jag la den i sängen och nu kan jag inte hitta den . så nu ska jag sova , puss puss !

just nu . . . .

sitter jag ute i den varma solen och fikar och lyssnar på musik och spelar lite fotboll . kanon kul !
det är så himla varmt ute ! verkligen jätte skönt , idag åkte jag hem från sandra klockan ett eller nått sånt . då åkte jag och mamma direkt till doktorn , och jag ville helst inte ha det svaret jag fick . för idag skulle jag träna med damlaget men jag fick inte för doktorn . jag som ville . men  men , jag har iaf hunnit sole en timma idag och nu så ska jag jobba lite åt mamma , jag ska ta kort på vårat spa och sen göra om dom lite och sen lägga in dom på hemsidan . detta jobbet kommer bli asa kul ! för jag älskar att ta bilder oså satt detta blir bra ! ha en bra kväll !

dagen igår

eftersom jag inte va hemma igår så glömde jag bort helt att skriva i bloggen . så nu får jag skriva lite om gårdagen .
igår åkte jag till sandra för att sova där . men innan på dagen var vi med olivia och wilma på stan , kul kul . sandra hittade en tröja , fin fin .den gillar vi ! sen tog vi bussen hem men på vägen hem ringde alle och daniel och fråga om vi ville spela fotboll med dom och dom skulle ta med boll , så självklart när vi träffas på hallby har dom glömt ta med boll så vi fick köra utan . sen var jag och sandra tvugna att gå hem klockan halv sex - sex eller ntt så det varade inte så länge på hallby , hehe . men när vi kom hem till sandra så blev det skype och kycklingsallad , yuuuummmieeeee !
det va väl en mysig kväll , vi somnade väldigt tidigt , ovanligt faktiskt ! så det blev en lång natt med kort dag kan man säga . men på kvällen när vi skulle lägga oss och vi kom in i sandras rum va alle (sandras kille ) i sängen !
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH !
jag höll på att skratta ihjäl mig ! så nu ska jag lägga in bilderna , asså om ni är tillräckligt tröga och inte fattar att sandras pappa hade gjort en kopia av alle så är det iaf så , haha så jävla bra !
och om ni undrar vad det är som står upp under täcket så är det sandras pappa som konstigt nog har gjort så alle har fått stånd i sandras säng .
en toppen dag !

snarkar med sandra !

nu ska jag och sandra kolla på film och mysa i sängen med gottigotti saker ! yuuummmmmmieeeeeee !
vi hade tänkt att ta lite bilder idag men det blev inte riktigt så . så vi får la ta lite bilder imorgon istället , hehe .
imorgon ska fyra tjejer gå på stan eller a6 , det kommer säkert bli lika kul som vanligt . men är man tjejer och gillar shopping så är man . . . .  godnatt , sov sött !

sandra är på väg !

idag ska sandra sova över hemma hos mig , det var länge sen . och imorgon ska jag sova hos henne ! det kommer bli jätte mysigt  . till ikväll har jag och pappa hyrt tre filmer , så det blir till att kolla på . och så har vi ju såklart godis , hehe ! så detta kommer bli kul . men nu måste jag städa mitt rum innan hon kommer ! idag har jag oxå varit hos frisören , eller min syster gör det på salongen . hon är riktigt duktig ! så det kommer säkert en bild ikväll på håret , hehe . ja ja , ha en fortsatt bra dag !

outfit today


tights - hm
tröja - gina
skärp - gina

sov sött !

nu ska jag kolla på film som jag ska somna till , hehe . men innan jag går vill jag bara berätta lite roliga saker sen idag . . . .
detta är faktiskt roligt ! när sandra gått hem på kvällen ,
sa johanna så här - mamma , forehead betyder väl panna på engelska ?
mamman - ja det gör det säkert .
johanna - jamenn det gör det !
telefonen ringer . . . . det är johannas syster .
mamman - hej du , johanna säger att forehead betyder panna . vet du vad det betyder ?
systern - kukhuvud eller nått !
HAHAHAHHAHAHHAHA ! jag höll på att dö av skratt !
senare på kvällen typ halv tio . . . .
jag och johanna snackar med jim på msn . vi hade på webcam och han råkade stänga av efter ett tag . . . .
jag - tack jag blir så glad !
johanna - tack jag blir choklad !
jim - vad sa chokladen när solen kom ? ( eller nått liknande )
johanna - jag vet inte ? vet du ?
jim - jag blir cho klad när cholen kommer . ( eller nått sånt ) fast det va inte lika kul för j. c. s. humor e ju bäst !
men nu ska jag faktiskt kolla på filmen , jag e dö trött nu asså !
puss & kram

tack så himla mke elma !

du är en ängel ! det var jätte snällt av dig att göra . så jag vill bara tacka dig !
den var jätte fin ! puss puss

j. c. s. alltid vi tre .

idag har det varit j. c. s. det har varit jätte rolligt som alltid . vi tog lite kort som sagts i förra inlägget .
men nu tror jag ni bara vill se bilderna så här är dom . kyss
gud vad jag älskar dessa bilder ! och shit vad jag älskar er såklart . som sagt innan , alltid vi tre .
puss puss !

bästavännerna !

nu ska jag fixa mig lite , för jag ska va med jojja och sandra idag . kommer bli lika kul som vanligt ! så detta blir bara ett litet kort inlägg , hehe . så idag kommer vi nog ta kort som vanligt och flumma ? vart e solen ? vill ha värme.
men nu ska jag inte skriva mer . ha en bra dag !

hemma igen .

kom hem för ett tag sen , jag vill att det ska bli fint väder ! så man kan va ute och sola och ta bilder oså . jag vill ha sol igen . . . . men ajja , jag frida och oscar åt på aqua , det var gott ! när vi ätit klart så åkte vi upp till aseeexx , och där gick jag in på a6 outlet för första gången och jag vill bara säga att det e bra kläder och priser där inne !
converse för 500 istället för 700 och shorts till killar , as snygga verkligen ! fanns i flera färger . . . .
nu blirre nog mys !

resturang

nu åker jag och frida och oscar ner till stan för att äta på resturang , yuuummmmiieeeee ! kommer bli jätte gott . tack frida och oscar för ni frågade . det var jätte snällt att få följa med er . vi ska nog gå på stan lite oså . men nu måste jag skynda mig för vi har brottom , ha en bra dag !

liten bild och fetto . . . .

gick inte att få den större , menmen . detta e en fetto bild på mig som olivia tog .
men kul hade vi iaf !

hemma från ullared !

kom hem för en timme sen ungefär . det var jätte kul där . jag och olivia gick upp klockan kvart i åtta och åkte lite innan klockan nio tror jag . när vi kom fram var det proppfullt inne och det har det varit hela dagen , men en rolig sak tror jag iaf att det är . . . . jag och olivia kom kanske med på tv !
haha , jag hoppas inte det iaf för jag skulle se sjuk ut ! men jag måste bara säga olivia - du e LEGO utan L - EGO , HAHAHA ! nemen ey det var kul att få följa med olivia dit ! det var jätte många som man kände där idag ! säkert över fem stycken asså . när vi kom ut utanför ullared kunde man få kakor med mjölk och då backade olivia lite och så kom en liten kille och dom krockade så lill killen spillde all sin mjölk över olivia , sjukt kul ! men det luktade inte så gott om jag ska vara ärlig , hehe . men vi tog inga bilder där . ovanligt . men igår tog vi några bilder hemma hos olivia så jag hoppas hon skickar dom ikväll ! för jag vill verkligen ha dom . så det kommer säkerligen bli något inlägg på oss eller mig , hehe . men nu måste jag gå ut och jobba , jag ska göra det varje kväll nu tills på söndag -.- '
men ha det bra ! kyss

mot olivia !

ny inköpt linne på bild ! man ser inte så bra , hehe .
nu ska jag åka till olivia men först ska vi åka förbi apoteket och köpa strepcil . sen när jag kommer till olivia kommer vi nog fixa lite och ta kort elle nått . sen ska jag sova där och imorgon på morgonen blirre av mot ullared.
så detta tror jag blir det siste inlägget idag och kanske imorgon med . . . . jag vet inte riktigt ? men ni andra får ha en bra dag ! puss

härlig dag !

idag vaknade jag och ellen hemma hos mig klockan halv ett eller nått , hehe . sen tjatade jakob att vi skull ekomma till dom i säkert en timma , sen sa vi till slut att vi ska bara fixa oss då säger han att vi fick gärna komma men dom kunde bara va till klockan halv fyra och va ju klockan typ två . så vi sket i dom och cyklade till sandra och jojja sweeeties ! sandra kom hem från italien igår och jag har saknat henne massa ! hon har blivit jätte brun typ en neger som blonderat håret ser det ut som . haha , vi 4 cyklade till dalvik och köpte lite saker. . . . sen åkte vi förbi alle , sen ner till stadsparken och gjorde film , haha skit va vi ägde asså ! sen åkte ellen hem och jag sandra och jojja gick till ödehusen och tog massa finfina kort ! jojja ska skicka senare ikväll så det kanske bli nått inlägg imon eller nått på nån bild , hehe . sen klockan åtta - halv nio cyklade jag hem och kollade på morden i midsommer . fast jag kollade inte direk , hehe . så nu ska jag kolla på film och längta till imon för då ska jag va med olivia och det ska va fint väder så vi ska bli brunare än sandra , host host . kommer faktiskt aldrig funka ! men men, får väl nöjja mig med att jag ska till ullared på torsdag med olivia . det kommer bli fett kul ! så det kommer nog bilder därifrån med . men nu ska jag inte skriva mer , för jag ska duscha nu . så godnatt !

ellen gästbloggar . :D

hej allisammans , jag sitter hemma hos clara på stora_clara .
idag har vi gjort mke , jag pruttar självklart . men clara lever livet som en flygande ko . + att jag har bäst humor i hela vilda världen . VI HAR ÄTIT KLADDKAKA , mums . vi har oxå klätt ut oss till häxa och prinsessa . hehe , jag älskar att dampa på hennes brygga . eller ah , hoppas hon lägger ut filmerna annars ! hjälp jag orkar inte skriva dom som sitter vid datan har inget liv för fasen , så ah hej då ! :D
clara är super snel , och übersöt så det finns inte , älskar henne puss och kjam . / ellen toivio .

ellen är bäst i hela världen det vet hon själv oså ' hon är bättre än bäst så puss - / clara .

ψ«•_•»ψ

hemma igen . . . .

nu har jag precis kommit hem igen . så nu ska jag jobba en timma . dagen var lyckad som jag sa att den skulle bli , hehe . först och främst kom vi på att inte stan va öppen så vi gick till piren och åt glass , jessicas glass droppade hur mke som helst , haha ! sen skulle hon försöka träffa glasspinnen på en fågel men det blev inte så lyckat . sen gick vi igenom stan , fast det var jätte tomt . sen blev vi lite hungriga så vi gick till weins och tog en toast och cola och delade på det . sen flög det in en fågel innomhus och den flög in i fönstet istället för att flyga ut så den ba föll ner till golvet . sen gick vi till juneporten och där kollade vi om det fanns nån bio att kolla på , för vi ska kolla på bio snart . så nu ska jag bara byta om till arbetskläder och jobba , sen en sak till . . . .
en viktig sak !
mamma kommer ta min dator ikväll om hon kommer ihåg det , vilket jag tror att hon gör . så jag kommer inte kunna va inne på datan ! :'(
kanske beror på att jag var uppe till klockan 6 idag på morgonen , ooopps !
men men ,

mot a6 & piren !


nu har jag precis ätit och ska äta blåbärspaj nu ! yuummmiiieeee ! det kommer bli jätte gott . sen ska jag åka till a6 och träffa jessica babeeee , sen ska vi ta bussen och äta glass på piren . kommer bli en lyckad dag . men just nu ska jag bara fixa mig lite till sen åker jag . ha en fortsatt bra dag ! kyssss

jag e vaken !

men nu måste jag sova , för idag ska jag va med jessica !
så godnatt/godmorgon !

naglarna fixade !

hehe , gjorde fransk manikyr innan idag . nöjd med resultatet !
fast min högra hand blev miffad , haha !
men men , heter man clara pettersson kan man ju inte var bra på allt ?
hoppas man ser någolunda bra på bilden iaf .
men nu ska jag fortsätta med msn och film oså .
dröm sött ! kyssss

myyyys kväll !

idag hade vi mys kväll här hemma . det var jätte mysigt verkligen ! innan idag klockan 18.00 elle nått så hyrde jag 3 filmer , jag har sett 2 stycken nu och ska kolla den sista snart , hehe . men nu kommer lite bilder sen kvällen .
godiset , yuuummiiieeee !
snittar , mumms !
jordgubbar , goooodi !
haha , en paprika ?
te , gott gott !
chicken !
ja det var bilderna från kvällen . vill bara tacka för allt gott oså ! det var väldigt kul . men nu måste jag ställa väckar klockan för jag ska va med jessica syster imon och då kan man ju inte sova hela dagen , hehe !
ska träffas på stan . kul kul !
aja , byeeeee babiieessss

MOT HEMMAKVÄLL !

snart ska jag åka till hemmakväll och hyra film och massa mys ! yuuummiieeee .
det kommer nog bli en väldigt lyckad kväll om det blir som jag vill , hehe !
så vi får hoppas på att det kommer lite inlägg från kvällen . men just nu fixar jag mig och chattar men jessica !
men vi höres ;)
kyssss

ångbåt i sommarstugan !

bilder sen igår !
igår solade jag , men senare på eftermiddagen så åkte jag till sommarstugan . när vi kom fram så åt vi vid sjön med alla i hela tjocka släckten , hehe . men det va iaf jätte gott ! sen skulle alla 30-40 stycken åka ångbåt . och här är lite bilder sen kvällen , mina fina kusiner och båten vi åkte med . njut av låten och bilderna !
haha , jag innan vi åkte . pappa tog kortet men när han skulle ta sa jag tryck på den stora knappen , då tar man kort . då stängde han av den ! men men . han e ju inte så teknisk .
lilla felix kusinen !
felix igen . . . .
meja kusin som balanserar .
mica kusin !
ångbåten vi åkte med !
felix pekar på båten .
gullunge !
båten på lite närmare håll .
lite musik på båten måste man ju ha !
felix kör !
haha , idioterna hoppade i och badade i kallsingarna men glömde ta av sig skorna så dom fick oxå bada !
vilket smileeee man kan ha då , för sött !
jag har jätte många mer bilder men det blir för mke . men jag vill bara tacka för en underbar kväll !

GODMORGON

idag vaknade jag av att mamma kom tidigt på morgonen och sa kom här så får du titta på nått fint . men jag sov ju typ fortfarande så jag kom inte . och då skrek hon kom här då , annars drar jag upp dig ! och jag ba hoppade upp , hehe . och då hade min katt fått ungar . dom e jätte gulliga ! det blev 4 stycken , och innan dom kom skulle vi satsa påp hur många det var och jag sa 4 så jag vann ! men det dåliga var att hon la ungarna i pappas garderob på hans kläder så dom är inte så trevliga just nu , men dom ligger i tvätten , hehe . aja , idag blir det ut och sola hela dagen !
så hejdå , nu ska jag bli brun ! kyssss

JESSICA ÄLSKLING

jessica , du ska veta att du betyder sjukt mke för mig . och jag kommer göra allt för dig som du för mig . du får mig le . du får mig skratta . men du gör mig aldrig ledsen . jag kommer adrig släppa dig . och det är som du säger - ibland känns det som vi har kännt varann hela livet . men det spelar ingen roll för du är ändå min ängel . du är min sol som lyser upp dagen . som gör att jag kan se . se dig , det vackraste som finns . vi mot världen !
clara och jessica till döden . du är min luft . du gör så jag kan andas .
jag älskar dig syster !
clara hjärta jessica äkta kärlek
kolla in hennes fina blogg - http://jessicailes.blogg.se
finns även på min blogg åt höger ------>

EFTERRÄTT , yuuummiieeee !

hehe , lite bilder från fikat idag . jag vet att det ser kanske inte jätte gott ut men gott vare ! så nu ska jag och frida ha myskväll och kolla på film och äta godis oså . så det kanske blir nått mer inlägg idag , jag vet inte riktigt . men idag har jag inte gjort så mke , men mamma väckte mig idag klockan 8 på morgonen för då skulle jag passa våran katt för hon ska få kattungar , men då somnade jag på golvet medans mamma var borta så jag tappade bort katten , men jag hittade henne igen , hehe . och sen somnade jag igen , på golvet på vägen till mitt rum asså ni fattar inte hur trött jag var . så när mamma kom hem igen låg jag och sov på golvet på väg till mitt rum och hade tappat bort katten igen . men men . . . . sån är jag ! sen har jag bara gjort om lite bilder tex en bild på mig och jessica syster . hon är så vacker ! jag älskar dig hjärtat .
ajja nu blire mys så ni får ha det bra ! kyssss

han e inte riktigt klok !

han på bilden e fridas kille
asså hur vågar han igentligen ? omg , skulle aldrig klara att sitta där han sitter . det e nån stans i afrika . men herregud ! jag svimmar snart . men nu har jag inget mer att säga för jag ville bara visa bilden .

har ingen rubrik

tuggemiiiiee ! yes det älskar vi , hehe . bild sen jag och olivia sov över . har inte kunnat lägga ut dom innan . men det här är iaf en början . kommer komma bilder från övernattningen i senare inlägg . men just nu lyssnar jag på musik och gör om lite bilder . men ni får sova gott inatt ! fast jag ska va uppe ganska länge till tror jag . om jag har nått och göra på datan hela tiden kan jag bli kvar i timmar . . . .
men ajja , godnatt till alla som ska sova .

ÖVERLYCKLIG

fick precis mina efterlängtade converse från kina ! har väntat nu i säkert en vecka men nu har dom kommit . kommer ha på mig dom hela tiden . . . .

STAN

nu kom jag precis hem från stan . idag har jag jobbat i bara två timmar i morse , sen fikade jag och mamma . yuuuummiee ! sen åkte jag med till stan med eu moppen . på stan köpte jag wesc headset , tack enja du e en ängel !
sen åt jag mamma och frida lunch på piren , jätte gott ! sen gjorde vi inte så mke mer än att gå runt och kolla lite i affärerna , hehe . sen åkte vi hem igen och här e jag nu . ska äta jordgubbar med mjölk . just nu ska jag nog gå ut och sola  lite . så ha en bra fortsatt dag och bli bruna !

BLÖT

ja , jag sket i att åka t stan idag för det va så varmt så jag åkte direkt t axamo . där träffade man ellen emilie jakob och johan . det va kul . men sen började det blixtra och hagla oså . och i detta vädret fick jag cykla hem i ! just nu fryser jag ihjäl och jag är sjukt blöt ! men men . . . . hoppas det blir bättre snart , jag är faktiskt rägg för åska .
så nu försöker jag glömma att det genom att lyssna på låtar .
och när jag och olivia va för nån dag sen tog vi ju bilder och jag tänkte att jag skulle lägga in dom nu , men då har ju frida tagit med sig kameran , igen . satt det får bli en annan gång . ha en riktigt mysig dag iaf !

godmorgon

igår somnade moa när vi satt i sängen klockan ett , så jag satt vid datan till klockan tre , hehe .
men sen blev jag trött med så jag somnade sen . men slut pratat om det . idag ska jag gå lite på stan för jag måste köpa lite saker ! senare idag ska jag nog till axamo igen , där ska jag träffa ellen och emilie och massa annat folk .
sen ska jag nog bara sola om det blir fint väder och inget annat bestämt . ha en bra dag !

~ moa hjärtat ~

bilden tagen idag , med moas mobil . riktigt bra !
nu har jag och moa precis kommit in från ett härligt kvällsdopp . omg ,va det va varmt i vattnet . haha , vi lär ju väckt typ hela jönköping med våra rop mitt i natten ! det ekade hur högt som helst när vi skrek . nu kollar vi på tv och myser och har typ gjort om nåra bilder sen idag . men till dagen nu då . . . .
idag vaknade jag klockan tio eller nått med olivia jämte mig i sängen . sen åt jag och olivia frukost , sen skulle hon göra lite ärenden i stan med sin mamma så jag la mig nere vid sjön och solade . sen fick jag sms av moa . och då cyklade jaa till axamo och träffade massa roligt folk asså ! vi hade as kul . sand i håret fortfarande ! får inte bort det . ..  men ajja . sen efter axamo cyklade jag hem till mig med moa . sen skulle vi ta kort med min systemkamera men ''någon'' hade tagit med sig den till sin kompis , (syster) . så jag och moa fick ta lite bilder med mobilen . men som sagt vi är ju så pass söta i verkligeheten så det räcker med en mobilkamera , hehe . så det kommer nog lite bilder imon eller senare inlägg . . . . men nu ska nog moa skriva lite i sin blogg tror jag så ,
sov sött !

städerska ?

asså , idag vaknade jag klockan halv tre , sen resten av dagen har jag bara jobbat ! allvar . . . .
efter jag ätit frukost så rensade jag ogräs i en timma , efter det så klippte jag gräset i två timmar , alla som varit hemma hos mig vet varför det tar två timmar , och sen mitt vanliga jobb i en timma då . . . .
jag har verkligen inte hunnit något annat idag , jag har inte ens ätit sen frukosten . . . .
men man känar ju iaf money ! men nu har jag iaf börjat bestämma saker med kompisar , hehe .
jag ska gå på bio med olivia på söndag tex . men men , ganska långt kvar . men det kommer endå bli väldigt mysigt ! sen ska jag va med anna nån dag snart , och amina kanske ? och typ fler . . . .
ajja , mamma kommer in och tar min data om jag inte slutar snart . satt det är bäst om jag loggar ut nu .
vill bara säga att jag saknar dig sjukt mke . . . .
en godnatt kyss från din

AVIS JUST NU

om jag ska vara ärlig så är jag lite avis på anna och olivia just nu ! deras e ju snyggare en min header nu . . . .
jag skulle inte gjort så bra , hehe . ojj nu skröt jag nog lite kanske . men allvar , jag vill ha en ny jag med bara för det . ajja , det är bara att fixa en ny imorgon då , elle nått ?
men igentligen vem orkar läsa att jag e avis ? skit samma . nu ska jag göra ett till inlägg tror jag .
kyssss från din

HEADERS

annas header
olivias header
har precis gjort en header till olivia och en till anna .
jag ska göra en till amina oxå men hon har inte skickat bilder på henne , så får göra det en annan dag .
men det är väldigt kul när man gör en header till nån och den blir glad , hehe .
jag har fått höra många vackra ord faktiskt !
men nu måste jag göra annat . . . .
puss hej från din

UPPE HELA NATTEN

är fortfarande  vaken , måste verkligen sova känner jag .
godmorgon förresten !

~ kommentera mer va' fan ~

jag har kollat min statistik , och det är flera hundra som kollar på min blogg på två veckor inkl unika besökare .
men det är typ ingen som kommenterar , och det behövs komentarer för att det ska va kul att fortsätta blogga .
så nu vill jag att alla som kollar min blogg ska kommentera lite mer , för det är nästan bara mina närmaste som kommenterar . ajja , det va bara det jag skulle säga .

LÅTEN , jag älskar

jag ler faktiskt på bilden . . . .

jag tänker på dej varje dag,varje minut (nibehöverinteläsa....)

shit , idag har jag bara tänkt på en enda sak . . . .
och jag klarar snart inte tänka på dig mer utan att jag vet att jag kommer få prata med dig idag . jag saknar dig alldeles för mke . vi har inte hunnit prata idag . men jag hoppas du mår bra . jag har det inte fullt så bra här hemma som jag tror du har det . fast jag vet att det är långt ifrån oss nu & i verkligheten . så kan jag inte sluta kämpa .
jag vet att båda tänker väldigt mke . men vad igentligen ? vill att du ska vara här nu och hålla mig i handen .
men dom här få dagar jag varit utan dig känns som en livstid . och just nu känner jag mig ensam .
men jag är fullt lycklig ! jag vill bara inte vara utan dig så länge . . . . för jag har verkligen ingen aning om hur jag ska klara detta utan att veta att du är okej . det ända jag får fortsätta med är att kämpa tills jag når din hand .
den handen jag har kämpat för nu i en livstid . och jag tänker inte sluta leta . även om jag vet precis var den finns.
hur hade vi tänkt att detta skulle funka igentligen ? men det vill jag helst inte tänka på nu . . . . jag fäller till och med tårar , jag vet inte riktigt varför . av lycka eller saknad ? både och tror jag . men jag har snart inga ord kvar . för det enda jag har kvar är det du ristat in i mitt hjärta och där ska det förbli . det ska finnas där tills jag inte kommer ihåg dig , men det kommer aldrig hända för du är det bästa som hänt mig . du såg mig . och det ända du bryr dig om är bara allt bra , du bryr dig inte om det som är dåligt det som gör att det inte skulle funka , det är det som är så bra . du kan bara skita i det dåliga och säga allt bra . göra att det funkar helt enkelt .
och nu ska jag vara uppe hela natten och bara vänta . . . . för jag kan inte sluta tänka på dig . inatt vaknade jag till och med av att jag grät . jag tänker på dig varje dag , varje minut . men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud .
jag älskar hela dig inte bara ditt utseende , din personlighet ditt underbara leende, du är så underbar. vill bara va med dig och ingen annan stans .

NU ÅKER JAG

till min sommarstuga , jag tror inte jag kommer hitta någon mottagning så idag blir jag osocial .
ehmm . . . .  men jag kommer nog ta lite soliga kort , hehe . satt det blir nog lite inlägg sen ikväll när jag kommer hem . men nu får jag ta och packa lite saker !
puss hej ha en trevlig tjej
lyssna på låten , den e bra !

DAGENS OUTFIT

tunika - bikbok
kjol - hm

NY VAKEN

hehe , inget smink !
ja  . . . .  så här ser jag ut nu , höhö . idag ska jag åka t min sommarstuga det finns typ inget internet där så jag kanske inte kan vara social idag . men ska verkligen försöka hitta nått ställe ! men jag ska bara vara där över dagen satt . . . . jag kommer ju tillbaks ikväll . ehmm , nu ska jag vika tvätt -.-
men sen måste jag verkligen ut i den härliga värmen och sola aset !
hej så länge , ha en underbar dag !

HIMMELN INNAN IKVÄLL

ja så här såg himmeln ut hemma hos mig innan ikväll . har inte gjort om bilden något alls !
det var verkligen rosa . men ajja , nu ska jag sova . godnatt puss o kram , sov sött !

KVÄLLS BILDER HEMMA

yes , så här blev dom , hehe . inte världens bästa eftersom det va med datan men men .
man ser typ inte mitt ansikte så bra men skit samma . snart ska jag nog gå ut t spat och fika med frida .
lite sent men what ever .
puss & kram !

FÖRLÅT

men jag tog faktiskt bilder innan , stolt ! men jag hann inte lägga ut dom för jag gick ut o jobbade istället . jag sluatde klockan halv 12 ikväll , nyss då alltså . jag är as trött hinner ju inte sova nått . men ska inte klaga nu , hehe .
ehmm , tror jag lägger ut bilderna nu i nästa inlägg ! ajja , puss !

UT OCH TA KORT ?

nu ska jag ut en stund . ska försöka ta lite fula kort med webb cameran på datan , hehe . men nu ska jag typ ta på mig lite andra kläder så man kan visa sig framför kameran . men det bli kanske inga bilder jag lägger ut . hatar att se mig själv på vissa bilder faktiskt . men ajja , ha en bra kväll !

OMG TRÖTT !

oh , shit va jag e trött nu asså . idag vaknade jag klockan typ ett . jag vet redan att jag är morgonpigg !
sen sa mamma att jag fick extra lön om jag jobbade hemma idag oså , satt då skulle jag dammsuga hela huset och alla som vet vart jag bor borde veta att det är jobbigt eftersom jag bor i ett väldigt stort hus ! så jag blev nu faktiskt .
satt ni som då kan lite matte så tog det typ 5 timmar om man räknar bort frukost oså . men snart ska jag ut för att jag jobbar ju kvällstid , igen . . . .
jag orkar verkligen inte mer nu ! men men , hehe . nu ska jag sova innan jag ska börja jobba igen .
så godnatt , hehe .
kyssss

GODNATT § '

jag har inte bloggat så mke nu sen jag kom hem från skaftö men jag ska börja uppdatera lite bättre nu .
idag åkte jag och moa t lovsjön , det var sjukt varm asså , verkligen , typ 50 grader !
men sen ringde mamma . . . .  eftersom jag inte varit hemma på typ över 2 veckor ville hon ha hem mig tidigt .
så jag blev hämtad hos moa klockan ett eller nått sånt , iaf så på vägen hem var jag jätte hungrig så vi köpte mat .
mumms , det var jätte gott men jag blev lite för mätt så jag solade ganska länge sen efter det , min mage typ svällde upp , haha ! sen gick jag in och sov en liten stund för jag var och är fortfarande jätte trött sen skaftö , hehe . sen ringde mamma och sa att jag var tvungen att gå upp för jag skull jobba klockan nio , sjukt jobbigt !
jag orkade verkligen inte jobba idag . men ifs så ska jag ju jobba hela veckan på kvällstid för utom i helgen för då ska jag jobba både morgon och kväll  -.-
men sånt är livet , man måste förkäna pengarna , hehe .
nemen jag får faktiskt ganska bra betalt . i want the money so what the . . . .
imorgon vill jag verkligen ta bilder , jag vet det kanske låter tjatigt men jag hinner verkligen aldrig , eller det blir aldrig av iaf , hehe . så imorgon får det bli av annars är jag ju lat !
men nu måste jag sova eller jag ska kanske göra ett inlägg ikväll eller imorgon på saker jag ska köpa .
det blir bra det , eller hur ?
ajja , nu ska jag sluta skriva , ha det bäst och dröm sött för det kommer jag göra !
kyssss

SOVER MED MOA

just nu har moa precis varit på toa , o jag sitter vid datan .
vi har typ filmat oss i en timme nu , men inte serriöst då .
vi tar det faktiskt väldigt lugnt om man räknar med hur vi brukar ha det .
hehe , jag hittade en påse där det stod :
en jack fri generation lite smartare !
haha , eller är det bara jag som fattar , asså jack , fattar ni ?
jag känner mig lite lam nu så det är lika bra jag slutar skriva .
så nu ska vi nog sova .
imorgon blir det clara moa ellen som badar !
det kommer bli kul .
men ajja , ska gå ses
kyssss o godnatt

INNE

har precis kommit in från den underbara värmen .
har legat i solen ganska länge nu faktiskt o stekat , hehe .
fast alla vet väl varför jag solar så mke , jag har ju skrivit det många gånger oså .
men snart tror jag att moa ska messa o säga att hon e på väg t mig , för hon ska hämta mig sen ska vi t henne .
det kommer bli härligt !
kyssss på dagen

GODMORGON JÖNKÖPING

idag ska jag va me moa .
vi ska nog ta lite kort tror jag iaf . sen ska vi kanske sova över .
jag är jätte trött men skit samma .
jag längtar hur mke som helst efter skaftö och vissa människor där .
aja ,
hej så länge !

TRÖTT SOM FAN SOMNAR NU

nu är jag faktiskt väldigt trött så ska gå o lägga mig snart . somnar typ på datan annars , hehe .
men det kmr nog bilder imorgon från skaftö .
imorgon blir det moa green oså , har längtat efter henne rejält mke asså !
ska sova över oså med , ska bli bäst som vanligt .
godnatt sov så gott mina älsklingar

HEMMA :(

shit kan inte fatta det .
det har gått allt för fort !
nu har det gått en hel vecka på skaftö och allt känns bara som några minuter .
jag har faktiskt gråtit mke här hemma för det kanske är det sista skaftö lägret .
usch !
och när jag såg henrik gråta , fattade jag att det var allvar .
men nu vill jag inte börja gråta igen .
så vi går över t det roliga med skaftö direkt !
jag åkte i måndags med bussen .
sen när vi kom fram var det hur fint väder som helst , eller vad man ska säga , jack .......
ett väder kan ju inte vara fult !
så det blev ett ombyte t kortbyxor och linne tror jag ?
men ajja , inte så mke detaljer nu .
ehmm ,
sen hade vi ganska mke fritt tror jag .
i tältet som jag sov var det jag sandra martha hanna emilia och lydia .
ganska trångt men what ever ! hehe .
jag kommer inte ihåg så bra , men ska försöka skriva lite om varje dag nu då .
ehmm , vi åt kvällsmat , mm .
dom blåser i trumpet när man ska vara tysta i tälten , men vårt tält lyckades ju inte precis .
hehe , sandra och martha fattar .
nästa dag tror jag vi spelade fotboll eller nått .
jag vet , jag är glömsk .
sen massa annat kul ofc !
och nån dag hade vi olympia dag ?
tält 1 vann såklart , mitt tält alltså .
nästa dag hade vi slabbedabb , gissa vilket tält som vann ?
tält 1 igen .
sen gick allt bara för fort ! och det gillar jag verkligen inte !
men det var disco och spökrunda . två svimmade .
sen , jag venne ?
ehmm , jag saknar redan för många !
ååh , vill vara kvar längre .
men det jag känner just nu är att det kanske aldrig blir nått mer skaftö !
:'(
ajja , det är fint väder iaf så ska nog ut snart .
justdet , jag martha och sandra tog lite kort oså .
satt det kmr i senare inlägg , för nu ska jag sola !
måste bli brun !
kysssss och hej fortsätt följa ,

RSS 2.0