nu åker jag ..

.. till min kusin för att jag får inte vara hemma för min syster för hon har sina kompisar här nu över nyår ..
men klockan halv 7 så ska jag åka till stina för jag ska fira nyår med stina emilie ellen och olivia , det kommer bli grymt asså ! jag tror vi kommer ta lite kort oxå så jag hoppas att det blir lite mer uppdatering med bilder på bloggen och facebook ! ha en bra dag och gott nytt år !

INTE BLOGGAT PÅ LÄNGE !

ja .. rubriken säger ju faktiskt det jag tänkte säga ..
jag har tyvärr inte kunnat blogga på grund av att jag har hjälp till hemma innan nyår oså .
och jag har inte kunnat idag heller för jag håller på med en bok , eller asså jag fick ett erbjudande av mamma i julklapp att gå in på en sida , och där kunde man gör en bildbok eller vad det heter , så jag håller på att lägga in olika bilder där nu och sen ska jag skicka in det så får jag sedan en bok med alla bilder helt färdigt ! kommer bli jätte roligt !
Här kommer bilder med J.C.S.

godnatt

nu ska jag sova .. jag har verkligen vänt dygnet upponer nu när det är jullov .. asså idag vaknade jag klockan halv tre och nu är klockan tjugo över ett och det känns som den är åtta , eller nått sånt !
idag va jag med ellen , vi va lite på stan och träffade lisa , sofia och aleks ! sen hittade jag min nyårsklänning också !
det får bli bilder imorgon , plus + imorgon ska jag vara med johanna och sandra , jcs är tillbaka ! :D
(blev tyvärr inga bilder i detta inlägget men det blir imorgon som sagt)

the day

idag ska jag nog vara med ellen , trevligt tervligt !
men jag vaknade typ nu , så det blir nog inte än .. först ska jag :
duscha
sminka mig
föna håret
ätaaaaa
och ta på mig andra klädeer  kanske ;) aja , så ser det ut idag !

nu ska jag sova

idag har jag inte gjort nått typ , seriöst .
jag har jobbat lite sen har jag bara legat i sängen , och nu sist har jag haft VÄRLDENS konversation på facebook med stina emilie och max , haha ! men imorgon ska vi på kalas hos mormor i Hjo , så jag måste sova nu ! natti natti ♥

vill bara visa ..

.. min ring !

det var inte jag !!

haha , asså det inlägget innan var inte jag ! det var min gudfar uffe som skrev och la ut ! haha , aja .. rätt kull att läsa det nu när han har åkt hem och jag skulle bara kolla igenom min blogg lite så ser jag ett inlägg som jag inte hade en aning om .. + han kollar för mycket på flickorna på klitteholm så han säger och skriver ''asså shit'' hela tiden , haha !
här får ni en liten bild på mig , kusinen max , gammelmormor, och syster frida .

shiit allså

Seriöst alltså, tråkig jul med släkten, fattar Ni? Måste alla barn vara glada för att det är julafton? Är det, det som är meningen? Nu har vi käkat en massa konstig mat, varför skall man ha en brunkål, rödkål sillsallad etc som ingen tycker om bara för att det är jul. Seriöst om jag får be…
Har önskat mig en iphone4, vad tror Ni? Får jag den? Säkert inte, farsan tycker säkert att det är bättre med en varm ful tröja eller morsan en ny ryggsäck till skolan. Jag ger Er det senare… / Clara

just nu ..

.. sitter jag här med min kusin max och lyssnar på musik i mina nya högtalare som jag fick innan idag !
jag kanske bloggar lite senare idag med .

GOD JUL !

idag är det julafton ! klockan är ju över tolv så .. GOD JUL !

jul

idag har jag slått in julklappar , pyntat mm hela dagen ! jag är verkligen trött nu . plus att jag missade mitt favorit program (vampire diares) idag bara för vi pyntade julgranen , så jag ska ta och göra det nu .
(inte sminkad på kortet)

GOD NYHET !

ellen smsade just mig och berättade en god nyhet ! hon frågade om jag vill fira nyår med henne , emilie , stina och kanske martha , agnes och nora  ! sjukt roligt , blev verkligen jätte glad asså ! härligt med sådana vänner ♥
kanske det ser ut så här på nyår ? :)

lite om dom sista dagarna i skolan ..

igår vann jag en biobiljett ! och idag hade våra lärare lurat oss , och sagt att vi skulle gå tipspromenad men istället gick vi på bio , harry potter ! awesome asså ! sen hade vi dans i idrottshuset , vi skulle dansa trojka dans , och åttorna dansade polka dans och niorna dansade bugg , sen var det handbollsmatch mot lärare ! riktigt nice dag idag asså ! och imorgon är det avslutning , och efter det ska jag på stan med mina vänner , mys ! ha det bra !


klockan är över halv ett ..

.. och jag har inte gått och lagt min än ! och det är skola imorgon !
idag visste jag att jag hade mycket att göra men inte så här mycket ! först skrev jag en so berättelse på 8 a4 sidor sen skulle man ha läst ut 5 böcker tills imorgon och i varje bok ska man stanna upp minst 3 gången och skriva ''text och tanke'' . och jag som bara hade läst 2 böcker fick idag då läsa 3 till ! sen städade jag hela salen och nu ligger jag här i min säng för att sova . jag ska nämligen upp klockan 05:30 imorgon bitti också för jag ska ta bussen till skolan -.- shit asså ! så inatt blir det 4 h och 30 min sömn , HÄRLIGT !

snart a6 med olivia

nu ska jag fixa mig , för jag ska träffa olivia på a6 lite , men sen måste jag plugga .. aja ni får ha en bra dag för imorgon är det skola igen ..

marängsviss

just nu äter jag marängsviss , jätte gott verkligen ! pappa är duktig som gör såna här godsaker klockan tio på kvällen , haha !
!
(bilderna är tagna med min mobil därför får jag ursäkta dålig kvalité)

olivia tidstrand

jag blev rörd av ditt lilla inlägg på din blogg bästavänn .
min kärlek till dig är väldigt stor .

the day

idag vaknade jag klockan halv 2 , en timme sen alltså ! så nu ska jag äta sen måste jag plugga lite till spanska provet och sen är det träning klockan 6 , och sen ska jag kolla på gossip girl .. ååh , härligt dag (förutom spanska pluggandet då)

sex and the city

nu börjar sex and the city på tv4 , jag har sett den massa gånger men jag kommer definetift kolla på den igen , haha ! jag gillar den verkligen , jag har sett tvåan också .. men ni får ha en fortsatt bra kväll och om ni inte har bytt kanal än så ta fram tvdosan sen så är det siffror på den , tryck då på nr 4 , så kommer ni att börja kolla på sex and the city ! ;) haha , aja bye !
en gammal bild sen i somras typ ..

KALAS TYP ?

ah , idag skulle jag igentligen varit med några kompisar och sen typ sovit över men så blev det inte för mamma fyller år idag och vi skulle ha kalas med släkten så det blev inget med det ..
jag som hade sett fram emot att va med mina kära vänner .. aja …
nu har jag ''fixat'' mig lite tills ikväll då , eller jag har typ tights och ett vanligt svart linne , haha !
aja , jag har iaf inte mysbyxor som innan idag det är det jag menar , hehe .

HAHAHAHA , LÄS ? :)

familjen kollar lite nobelfesten på tv..
oså är det typ världens tönt som pratar !
jag - han ser ut som ett egghead -.-
mamma - nej nej , han ser ut som en mask i ett äpple :)
jag - eeh ?
mamma - och nu hoppar han in i nästa äpple så det blir ett fult hål i så man inte kan äta det :(
jag och company - HAHAHAHAHA !

KLIPPT !

igår var jag och klippte mig på hårfin i bankeryd . det var min syster som klippte mig !
jag blev jätte nöjd , asså jag hade utväxt med hon slingade håret och sen la typ nån guldfärg i botten , jätte snyggt verkligen ! TACK AMANDA !!

right now..

… så sitter jag i min soffa i mitt rum och kollar på paradise hotel med en kopp varm choklad ! mums !! sen ska jag plugga lite till på biologi provet , sen är det dags för sängen .

home sweet home

jag kom hem för någon timme sen eller något sånt !
men nu ska jag plugga till biologiprovet -.-
jag kan verkligen inget om blommor och djur oså , haha !  och sen kan jag inte sluta lyssna på denna låten→ 
haha , asså hyltse visade den på slöjden oså typ lyssnade vi på den hela tiden .
en bild från skolan idag ! ;)

hemma från skolan !

ja , idag har jag ju då fotbollsprofil och slutar då typ 5 ..
men eftersom jag fick huvudvärk , igen .. så fick jag gå hem kl 4 .
sen hämtade vi fotbollsprofilskläderna som hade kommit till intersport .
så nu ligger jag här i sängen och är verkligen jätte trött , asså verkligen verkligen !

BRÖDERNA KARLSSON

nu har jag precis kollat färdigt på bröderna karlsson ! det är en film jag kan rekomendera !! den var faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv asså ! :D

PULKAAAA !

snart ska jag åka ner till johanna för jag , ellen , johanna , sandra och victoria ska va idag och åka pulka !
det kommer säkert bilder på det sen , tror jag ! men först ska jag fixa mig lite i alla fall ..
bye bye :D

kan inte bestämma mig ..



NY HEADER !

jag har inte tänkt så mycket på vad jag har för header men sen idag när jag kollade lite på bloggen kom jag på att jag måste byta header ! nu när det snart är jul ska man ju ha lite ''julig'' header . och sitter på en strand i tunisien i bikini på den jag har nu , haha ! ;)
så vi får se om det blir en ny header snart !

mysig fredag ska det bi !!

ja , rubriken talar !
idag slutade jag tidigare än vad jag skulle för vi hade engelska prov , och efter man var klar med det så fick man gå , så jag gick efter 10 minuter , haha ! ;)
idag ska jag bara ligga i min säng och kolla på film , äta godis , dricka cola och va inne lite på datan också såklart !
FREDAGS MYS !

RSS 2.0